Primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, a transmis, în contextul campaniei electorale care începe în scurt timp, că la finalul acestei perioade în care candidații la alegerile parlamentare își vor da concursul să convingă cât mai mulți oameni, va anunța cine sunt cei care vor primi votul său de încredere.

Codreanu a declarat că el nu le va spune nici locuitorilor comunei Pojorâta, nici celorlați susținători ai săi din județ care l-au votat la alegerile locale, cu cine să voteze, însă votul său va avea ca și primă condiție binele locuitorilor comunei sale și a oamenilor din județ.

Întrucât se află la al patrulea mandat de primar, Codreanu a ținut să sublinieze că nu va oferi votul său unor amatori.

„Mi se pare că, de 30 de ani, facem experimente pe țara noastră. Cred că este de ajuns. În opinia mea, din județul Suceava ar trebui să ajungă în Parlamentul României oameni care au experiență în ceea ce înseamnă administrația și politica de la centru, oameni care au dovedit ceva în mediul privat pentru că sunt convins că multe probleme ale acestor antreprenori vor trebui să își găsească o rezolvare, și oameni care iubesc județul acesta în permanență, nu doar la 4 ani. Cu siguranță nu voi vota amatori care să plece și să se școlească la București, ci oameni cu experiență și putere”, a declarat primarul comunei Pojorâta.

Inginerul Ioan Bogdan Codreanu continuă să vorbească despre oamenii faptelor care vor avea mereu aprecierea sa pentru că, numai cu ajutorul lor, județul se va dezvolta.

În încheiere, primarul comunei Pojorâta a spus că va analiza cu mare atenție platformele electorale ale candidaților din 6 decembrie și va continua să taxeze mediocritatea.

One Response

  1. SuperTzeapa

    Are inima Codreanu sa nu voteze cu clanul Sidor si cu Andronache?
    Cu alte cuvinte, Codreanu anunta cu ce partid va merge la urmatoarele alegeri. Mi se pare si firesc. Tot asa procedeaza si Coman de la Falticeni.

    Sa le fie de bine. Conteaza omul, cu haina politica.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.