Inginerul Ioan Bogdan Codreanu a transmis un mesaj de felicitare celor două campioane din comuna Vatra Moldoviței, care s-au remarcat la Campionatele Europene under 23 de canotaj, de la Duisburg (Germania).

Codreanu a recunoscut că l-au încercat emoții puternice când a citit în presă că două fete muncitoare, din comuna vecină Pojorâtei, din Vatra Moldoviței, promovează județul Suceava atât de frumos prin performanțele lor și că și-a amintit de emoțiile trăite pe stadionul din Pojorâta, când echipa lui le reda bucovinenilor mândria.

„Cine iubește sportul, simte și înțelege ce înseamnă să auzi imnul țării tale datorită unor sportivi ce zilnic se pregătesc pentru acest moment. Le transmit Ancuței și Mădălinei că sunt un model de voință și determinare, performanță și putere, iar autorităților responsabile le spun că ar trebui să pună punct ignoranței și să le mulțumească, măcar simbolic, celor două campioane. Atâta timp cât autoritățile nu vor premia și promova valorile, vom asista la o dezrădăcinare a acestor copii, care nu vor fi atrași de satul natal, decât datorită familiei”,  a spus Codreanu.

Inginerul Ioan Bogdan Codreanu, candidat al Partidului Mișcarea Populară Suceava, a promis, în repetate rânduri, și că dacă se va bucura de sprijinul oamenilor din județ și va ajunge președintele Consiliului Județean Suceava, județul Suceava va avea o grupare fotbalistică de Liga I.

„Este un proiect al nostru. Noi, sucevenii și bucovinenii, merităm o echipă în prima divizie de fotbal. Ne uităm în stânga, în dreapta, Botoșaniul, Iașul au echipe în Liga I. Noi suntem pe nicăieri. Din viața unei comunități, din viața unui județ, în afară de acele activități economice și culturale face parte și sportul”, a conchis Codreanu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.