Inginerul Ioan Bogdan Codreanu, candidat al Partidului Mișcarea Populară la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a avut, luni, 31 august, mai multe întâlniri cu oamenii din județ, fiind prezent în comunele Gălănești, Bilca, Vicovu de Jos, Voitinel și Sucevița.

Acesta a declarat, la finalul întâlnirilor, că oamenii din județ sunt extrem de primitori când vine vorba despre echipa PMP și că primesc oferta electorală a PMP ca pe o alternativă la ceea ce oferă partidele mari.


„Oamenii din localitățile pe care le-am vizitat astăzi ne-au transmis problemele cu care se confruntă, probleme, de care, de altfel, nu sunt străin. Primar fiind timp de 12 ani, am învățat de la oameni zilnic câte ceva. Nu învăț în această campanie electorală administrație, de aceea știu exact ce am de făcut pentru acești oameni când voi ajunge la Consiliul Județean Suceava”, a declarat Ioan Bogdan Codreanu.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a spus și că, la Voitinel, de exemplu, localitatea are nevoie de proiecte mai generoase decât cele din prezent.

Ioan Bogdan Codreanu este unul dintre cei mai performanți primari din județ, iar la alegerile din septembrie va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, din partea Partidului Mișcarea Populară. Numele său apare primul pe buletinul de vot.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.