PMP Suceava pare că nu trece prin cea mai fericită perioadă, în ciuda rezultatelor alegerilor locale, în aceste zile în interiorul partidului existând mai multe tensiuni, nemulțumiri, discuții și chiar acuzații.

După ce președintele partidului a declarat public la un post local de radio că primarului comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, i-a trecut supărarea provocată de nepotrivita sa atitudine, se pare că, în realitate, nu este chiar așa.

Contactat telefonic pentru a confirma această declarație, Codreanu a declarat că nu este reală, că n-a purtat discuții împăciuitoare cu Marian Andronache în ultimele zile și că va continua să fie vocal atunci când nu îl vor mulțumi anumite situații.

Mai mult, Codreanu a amintit și de unele documente pe care le-a solicitat de la reprezentanții partidului și pe care nu le-a primit.

„Este vorba despre niște documente ce țin de situația financiară din partid pentru că mi se pare normal să existe TRANSPARENȚĂ. Nu doar să vorbim despre ea, ci să și existe. La fel ca și colegii mei din teritoriu, îmi doresc o justificare clară a ceea ce a însemnat campania electorală și din punct de vedere financiar. Din punct de vedere al implicării, am văzut.  Le-am trimis mai multe solicitări celor din conducere, iar data limită de răspuns era vineri, 16 octombrie. Cu siguranță voi trece la etapa următoare, voi acționa în instanță, până voi primi documentele clarificatoare. În situația mea sunt și alți colegi din teritoriu, doar că pe mine nu mă vor convinge să renunț la demersuri”, a declarat primarul comunei Pojorâta.

Acesta a mai menționat că nu a cerut în solicitări date cu caracter personal, ci doar informații publice, oficiale, ce trebuie cunoscute de către fiecare membru PMP.

15 Responses

 1. SuperTzeapa.org

  Ce surpriza va avea Codreanu cand va vedea facturi de 600 de milioane catre facebook sau cele de 300 milioane catre reclamele google. Facturi care au fost platite din banii partidului.
  Are dreptate omul cand vrea sa vada ce facturi si cati bani au fost platiti. Cred si eu ca unii membri de partid vor sa stie si ei pentru ce anume si pentru cine au cotizat.
  Codreanu va avea o surpriza cand va vedea si facturile “umflate” de la tipografie. Una au comandat candidatii PMP si alta a scos tipografia. Daca intra Codreanu in posesia ofertei de pret initiala (aia trimisa pe email inainte de campanie, daca mai este) si preturile de pe factura, nu cred ca trebuie sa fie contabil ca sa isi dea seama ca “undeva, ceva, cineva nu se pupa”.
  Sunt curios daca va primi si factura cu “consumatia” de la evenimentul de la Mitocu Dragomirnei, la venirea lui Tomac Eugen. Eveniment unde partidul a platit 200 de milioane pentru cateva sticle de apa si de suc, la pret de restaurant. A da … pai daca au fost cumparate de la Taverna, restaurantul lui Anca Sidor Gatlan.

  Puteau sa faca si eu un pic de economie … adica sa le fi luat din Metro, ca le dadea factura si acolo. Si sa fi bagat si mai putini bani in facebook … adica in Romania, in Suceava, avem alte probleme si alte scopuri in care s-ar fi putut investi banii.

  Cat tupeu sa mai ai si sa vii, tu mister Andronache (+ Anca, normal), in campanie si sa imi ceri votul pentru functia de deputat (si senator, bineinteles), cand stiu ca ati cheltuit aproape un miliard de lei doar in reclame online. Bani de la stat. In Romania o ducem din ce in ce mai greu, suntem vai de capul nostru, si voi cu partidul cheltuiti banii nostri.

  Dar .. noi sa fim sanatosi, sa le putem duce pe toate (inclusiv pe alte voastre). Ati facut magarii voi intre voi si nu va face nimeni nimic. De asta ati si facut-o fara frica. Saracii oameni bogati!

  Răspunde
 2. Gicu

  PMP este o rușine națională. Rezultatele la Suceava au fost datorită adoua structuri de presă care iau pupat în cur în campanie. România va muri pe mana PMP și Băse din nou.

  Răspunde
 3. D-NA* L'iubi

  Nu uitați cel reprezintă pe ANDROLACHE: Averi de nejustificat, un oraș înverzit de kkt, tonete și magazinașe peste tot spațiul lui verde, jonglerii cu banii statului, abuz de putere și în serviciu, deconturi de deplasări, cazări 4* (scriptic de 3*), chiolhanuri și carburant în interes personal, echipamente de întreținere la prețuri astronomice, lalele și panseluțe la costuri de producție fanteziste, salariați deturnați de la serviciu în interesul lui Mendronache&Co, concedii mascate în cursuri de perfecționare, achiziții, comisioane, trafic de influență…

  Răspunde
 4. Catalina

  vă place să denigrați cu cuvinte mizere! andronache este cel mai bun politician al sucevei. sa dedicat administrației din primăria suceava. nu există unul mai corect și sufletist decât el. este un exemplu pentru politicenii actuali

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.