Primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, a declarat, în urma aparițiilor publice ale candidatului PMP pentru funcția de deputat, Marian Andronache, că experiența acestuia în administrația publică locală pe care o tot pomenește în ultima perioadă nu are la bază fapte și presupune simple exerciții de imaginație pentru alegători.

Concret, Codreanu i-a cerut lui Andronache să facă publice trei mari proiecte ce țin de admnistrația publică locală și i se datorează în acest moment.

„Este foarte curios dacă această dorință arzătoare a lui Marian Andronache de a ajunge la București are la bază dorința sa personală de a se stabili acolo, Suceava nemaifiind o variantă atractivă, sau are la bază nevoile cetățenilor din județ, deși și aici este o problemă. Câte din realitățile comunităților din județ sunt cunoscute de un om care a stat zeci de ani într-o primărie fără să se remarce prin ceva? Dacă cumva greșesc, să pună pe masă trei proiecte de anvergură care îi poartă semnătura!”, a transmis Ioan Bogdan Codreanu.

Primarul comunei Pojorâta a cerut aceste trei mari proiecte în contextul în care, până în acest moment, Marian Andronache a ales să se folosească doar de proiecte și inițiative cu care nu are nicio legătură.

„300 DE PARLAMENTARI, un proiect inițiat de  președintele Traian Băsescu în anul 2009, reprezintă astăzi o temă de campanie pentru Marian Andronache, care nu are nicio contribuție în acest sens. Primul proiect de lege ca deputat de care ne vorbește atât de des Marian Andronache și se referă la transferul către municipiul Suceava al terenurilor Stațiunii de Cercetări Agricole, pentru că orașul are nevoie de  250-300 de ha de terenuri pentru a se dezvolta, ridică, de asemenea, semne de întrebare. De ce, dintre toți politicienii Sucevei, nu vorbește niciunul despre acest subiect? Există interese personale?”, s-a întrebat primarul comunei Pojorâta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.