După 12 ani în care a condus Pojorâta, primarul  Ioan Bogdan Codreanu,  nu mai are nevoie de prezentări. Votat la fiecare 4 ani de tot mai mulţi pojoreni decât la precedentul scrutin, consacrat ca primar-model, dar şi ca membru respectat în propriul partid, Codreanu este mai hotărât ca niciodată să schimbe abordarea în Consiliul Județean Suceava.

Codreanu a transmis că PMP, partid pe care el îl reprezintă, se află pe un trend crescător în județul Suceava și că marile partide ar face bine să nu îi subestimeze pe acești oameni din județ, care susțin partidul său și care nu sunt deloc puțini.

„Sunt foarte deschis și direct: partidele mari încearcă să sfideze o parte din oamenii din județ, iar asta nu le face cinste. Zilnic, în cadrul discuțiilor pe care le am cu oamenii, aceștia își exprimă dorința de a avea parte și de altceva decât le oferă partidele mari. Atunci când o majoritate este formată din două partide care îşi anulează energiile reciproc, nu ai cum să te aştepţi să fie productivă pentru cetăţeni. Consiliul Județean nu trebuie să fie  o instituţie care există pentru ea însăşi, în loc să funcționeze pentru oameni”, a transmis Ioan Bogdan Codreanu.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și-a exprimat convingerea că PMP va pune stop disputelor din cadrul ședințelor de Consiliu Județean și că, în felul acesta, în plen își vor face loc nevoile reale ale oamenilor din județ.

„Cine ia cuvântul înseamnă că va apărea în ziar sau la televizor. Cred că ajunge! Oamenii din județ au nevoie de un partid care să îi reprezinte cu adevărat, să fie vocea lor. Am dovedit la Pojorâta că oamenii nu au culoare politică, că nu pot rămâne indiferent la nevoia unui om, iar această abordare va ajunge și în Consiliul Județean Suceava”, a subliniat Ioan Bogdan Codreanu.

În încheiere, Codreanu a declarat că oamenii au nevoie de fapte, în tot acest timp în care unii se ocupă de strategii pe hârtie, de promisiuni electorale și au impresia că județul Suceava le aparține.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.