Inginerul Ioan Bogdan Codreanu, candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a recunoscut că și-a stăpânit cu greu emoțiile când a văzut că un tânăr a venit din celălalt colț al lumii, din America, acasă, la Mitocu Dragomirnei, pentru a-l susține pe candidatul Partidului Mișcarea Populară, pentru a vota SCHIMBAREA.

Codreanu a spus că gestul tânărului de la Mitocu Dragomirnei este un exemplu pentru toți oamenii din județ.

„Dacă un OM  a venit din America să voteze, noi cum să stăm acasă duminică? Cum să nu votăm schimbarea? Îi mulțumesc public acestui tânăr și știu că inimile noastre bat românește, iar ÎMPREUNĂ FACEM SCHIMBAREA, OAMENI BUNI! Vă vrem pe toți acasă! Împreună vom face acest județ demn de povestit străinilor! Avem puterea aceasta”, a spus Ioan Bogdan Codreanu.

Primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, este candidatul privit ca o alternativă la ceea ce propune clasa politică actuală, iar pe buletinul de vot se află la poziția 1!

One Response

 1. F. Courier

  Fake news. Un truc politic regizat. Acel om nu a venit din America. S-a scapat Reziuc si a povestit ce vrea sa faca, si mi-am adus aminte si am retinut, chiar daca a trecut ceva timp.
  Bun plan , dar nu il credeam in stare sa faca asa ceva. Sa regizeze cum un domn, culmea, care voteaza exact cu el, da mii de euro pe bilet ca sa vina din America.
  Il provoc pe Reziuc sa arate biletul de avion al domnului. Daca il arata, ii datorez o naveta de bere. Daca nu il arata, am dreptate, iar electoratul sper sa sanctioneze aceste manipulari si minciuni.

  Reziuc, e randul tau!

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.