Inginerul Ioan Bogdan Codreanu, candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a transmis vineri, 25 septembrie, un mesaj în care le cere locuitorilor județului Suceava să iasă la vot într-un număr cât mai mare pentru a contribui la schimbările pe care și le doresc atât de mult.

Codreanu a spus că PNL și PSD nu ar trebui să mai primească un vot politic, bazat pe sigla partidului,  pentru că la alegerile locale, oamenii fac diferența și nu partidele.

„Cred că este anormal să vorbim de vot politic. Trebuie să votăm oameni care au dovedit că atunci când se vrea, se și poate. E timpul să dăm prioritate faptelor, este timpul nostru, a celor care știm administrație și știm ce presupune o funcție în administrație publică. Îi invit pe toți locuitorii județului la vot pentru că doar așa vom reuși să îi trimitem acasă pe cei de care spunem că ne-am săturat. PMP este alternativă pentru cei care nu mai doresc aceleași partide la guvernare”, a spus Ioan Bogdan Codreanu.

Candidatul PMP este de părere că cei care spun că „votul lor oricum nu contează” ar trebui să își amintească de momentele cruciale din istoria omenirii, când un singur vot a fost decisiv.

 „Cu un singur vot diferență, Rutherford Hayes a devenit președintele SUA. După ce a pierdut  bătălii, a devenit cel mai puternic om din lume, datorită unui SINGUR VOT care a făcut diferența. Și atunci, oameni buni din acest județ binecuvântat, cum să nu conteze un VOT? Haideți să le arătăm că ÎMPREUNĂ suntem o FORȚĂ! HAIDEȚI LA VOT! HAIDEȚI CU MINE ÎN PROIECTUL MEU PENTRU UN JUDEȚ UNIT”, a transmis Ioan Bogdan Codreanu.

Primarul comunei Pojorâta este candidatul privit ca o alternativă la ceea ce propune clasa politică actuală, iar pe buletinul de vot se află la poziția 1!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.