Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, de curând, că în următoarea ședință a deliberativului județean vor fi introduse pe ordinea de zi mai multe proiecte în vederea depunerii cererilor de finanțare pentru mai multe proiecte de modernizare a unor drumuri județene prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny.

Potrivit lui Flutur este vorba despre lucrări de modernizare de drumuri județene, realizare de poduri precum și ample lucrări de consolidare.

Primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, este, însă sceptic cu privire la realizarea acestor drumuri pe care le aduce în discuție președintele CJ Suceava.

Edilul este de părere că drumurile acestea nu se vor transforma în realitate nici de data aceasta.

„Vă dați seama ce spun oamenii care trec zilnic pe VALEA PLÂNGERII, care leagă comunele Brodina de Izvoarele Sucevei, când aud că Flutur le promite, din nou, acest drum, așa cum o face din 2008, în fiecare an? Vă gândiți, poate, cum poate un singur om să sfideze inteligența unui județ prin aceste promisiuni repetate și niciodată onorate?”, s-a întrebat primarul comunei Pojorâta.

Totodată, Codreanu i-a cerut președintelui CJ Suceava să nu mai sacrifice oamenii în funcție de primarii care îi reprezintă și să înțeleagă că cetățenii nu au nicio vină dacă primarul lor nu este pe placul liderului județean.

„A uitat să spună Flutur dacă aceste drumuri județene sunt sau nu în localități conduse de PNL pentru că, în caz contrar, nu le mai face. Oricum, nu știu ce l-a apucat să aibă asemenea gânduri de modernizare, doar nu suntem la Bistrița să avem toate drumurile județene asfaltate. Suntem la Suceava, adică în urmă cu vreo 20 de ani”, a spus sarcastic primarul  comunei Pojorâta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.