Primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, s-a arătat uimit de atitudinea colegilor săi din PMP Suceava care au astăzi așteptări de la Organizația PMP Pojorâta, în condițiile în care la alegerile locale, el, în calitate de candidat la funcția de președinte al CJ Suceava a fost trădat de mulți dintre colegii săi.

După ce liderul PMP Suceava a hotărât ca materialele informative pentru această campanie electorală să fie lăsate într-o benzinărie din comuna Pojorâta, ca mai apoi să fie împărțite populației, primarul comunei Pojorâta face apel la memorie și readuce în atenție un episod de la alegerile locale.

„Pliantele mele de promovare din municipiu Suceava, care așa cum se știe deja, nu au fost împărțite de colegii mei, au fost duse la tocat, înapoi la tipografie. Îi mulțumesc mult președintelui Marian Andronache pentru bărbătescul gest. Astăzi, el este candidat și are pretenția ca eu să-i împart pliantele, de aceea nu pot să spun decât că voi face cu materialele sale electorale exact ce a făcut și el cu ale mele din campania de la locale”, a declarat Codreanu.

Primarul comunei Pojorâta a explicat de ce Organizația Municipală pare ruptă de celelalte din județ, motivând că la Suceava există două familii, ce se învârt în jurul fostului viceprimar, care încearcă să ascundă de ochii celor din teritoriu multe dintre deciziile care se iau.

„O dovadă în acest sens este și că, de curând, multe dintre registre și documente au fost mutate la sediul firmei domnului Constantin Munteanu, soțul doamnei subprefect. Tot acolo se află, de curând, și biroul reprezentantului tineretului din județ, Robert Ciocan. PMP a devenit o ASOCIAȚIE FAMILIALĂ de care nici cei care fac parte din ea nu sunt mândri. Lipsa de transparență, blaturile politice și amatorismul politic vor duce partidul spre pierzanie, iar alegătorii simt deja asta”, a mai subliniat primarul comunei Pojorâta.

Reamintim, de asemenea, că, de curând, primarul comunei Pojorâta a depus și o plângere împotriva PMP Suceava, în viitorul apropiat urmând să se adreseze din nou instanței.

One Response

 1. SuperTzeapa

  Se aude un zvon … se spune ca cica … Codreanu va ramane fara sprijin politic din partea lui Andronache. Asta inseamna ca isi va pierde mandatul de primar.

  Chiar daca e ochi pentru ochi si dinte pentru dinte … faptul e consumat … baitanii din PMP nu au distribuit si ei pliante in bazar sau in alte zone aglomerate … stiu ca prin poste nu s-au pus pliante si cu candidatul la CJ .. si Codreanu .. chiar daca a platit baitanii sa puna pliante in parbrize la masina, tot nu a fost recuperat din teritoriu.

  Insa … Codreanu cand a aflat ca nu i se impart pliante in municipiul Suceava .. a platit niste baitani si au impartit pliante (ca sa poata fi impartite si seara) pe care le-au pus in parbriz la masini. Chiar si atunci, baitanii au impartit pliante inclusiv cu Andronache. Deci tot Codreanu s-a implicat si a mai ajutat PMP Suceava. Dar degeaba, nu a stiut sa aprecieze.

  Dar … vom vedea la parlamentare ce va fi … sau peste 4 ani .. cu alte liste „xeroxate”. Cati vor mai fi, cati vor veni noi, cati vor pleca. Noi sa fim sanatosi, si ei, sa putem trece peste aceste greutati.

  Sunt curios daca il va suna Andronache pe Codreanu ca sa ii bata obrazul .. ca nu ii imparte pliantele.

  Pe final, ca sa citez un clasic (o clasica): „Andronache sa isi mai faca campanie si singur!”.
  Am zis.

  PS: Alungati gasca de golani de la PMP Suceava! Alungati trisorii, hotii, tradatorii, lingaii, politrucii.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.