Inginerul Ioan Bogdan Codreanu, candidat al Partidului Mișcarea Populară la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, reia apelul public către autoritățile locale din Câmpulung Moldovenesc și către Dorna Medical și le cere, din nou, public, să ofere soluții pentru testarea gratuită a cadrelor didactice, în baza donațiilor făcute de primăriile din zonă.

Codreanu a propus, de curând, ca toate cadrele didactice să fie testate înainte de începerea anului școlar, însă autoritățile nu au reacționat la apelul său.

„Ignoranța unor autorități, în vremuri în care sănătatea înseamnă atât de mult, le arată adevărata față,  iar cadrele didactice o văd cel mai bine în această perioadă. Primăriile și Dorna Medical sa iasă public și sa ne spună cum vor rezolva problema testării cadrelor didactice! Dacă nu vor reacționa, voi avea grija ca oamenii de la catedra din zona de munte să știe cine a fost împotriva sănătății lor! Îi voi informa personal pe acești oameni și voi arăta exact către cei care mai au timp de orgolii și campanii electorale în această perioadă, în loc să răspundă unor nevoi atât de clare ale cetățenilor”, a transmis inginerul Ioan Bogdan Codreanu. 

Propunerea lui Codreanu vine după ce, pe perioada stării de urgență, Primăriile Frumosu, Fundu Moldovei, Vatra Moldoviței, Moldovița, Pojorâta și Sadova au alocat pentru acest aparat de testare de la Câmpulung Moldovenesc câte 30.000 de lei, iar Primăriile Breaza, Izvoarele Sucevei, Moldova Sulița și Vama au alocat câte 20.000 de lei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.