Gustul este cel care aduce in prim plan bucuria papilelor gustative ale oamenilor, insa, aspectul este cel care atrage cele mai multe priviri ale pasionatilor de gastronomie. Daca majoritatea am acorda o atentie ridicata modului in care decorarea unui tort este realizata, atunci cu siguranta am aprecia implicarea si delicatetea cu care cofetarii de la Tic Tac creeaza si decoreaza cele mai multe produse catalogate drept „dulciurile din vremea copilariei cu multa dragoste”.

Aici, la cofetaria Tic Tac toate eforturile se concentreaza spre a decora torturi si prajituri cat mai uimitoare ca aspect, cat mai fine la gust si cat mai accesibile ca pret. Insa, in spatele acestor pasionati de gastronomie, se ascund o multime de secrete, sfaturi si trucuri pe care numai cei mai priceputi le pot dobandi in ani de experienta in gastronomie si/ sau patiserie.

Tehnologia simplificata pentru un tort la comanda

Atentia acordata pentru o comanda online trebuie sa fie indreptata spre aroma, textura, mesajul de pe tort, modalitatea de plata, precum si pe specificarea adresei de livrare pentru produsul final. Ordinea corecta ajuta la respectarea comenzii si implicit la multumirea clientilor.

Cofetarul chef de la Tic Tac a afirmat ca: „Sunt o multime de site-uri care ofera torturi si prajituri la comanda, insa, nu intotdeauna se respecta cerintele si dorintele clientilor, care, par sa fie din ce in ce mai pretentiosi in alegerea unui desert pentru nunta, botez sau oricare alta aniversare. Inca de la inceput ne-am specializat pe a le oferi clientilor incredere si seriozitate, atuuri pe care le-am dezvoltat in anii de experienta pe piata si, in prezent, am ajuns sa ne cunoastem clientii si sa le oferim produse in conformitate cu dorintele lor, mizand de fiecare data pe calitate si pret.”

Si, cum tehnologia a simplificat orice proces de achizitie, astazi, majoritatea persoanelor aleg sa comande un tort pentru o zi cu totul festiva, insa, pe ceea ce mizeaza ei doar o singura cofetarie poate oferi. Este vorba despre cofetaria Tic Tac ce isi intregeste gama de produse si servicii online, oferind exceptionalul tort la comanda, prajituri si deserturi la comanda, pentru orice destinatie din Bucuresti si imprejurimi.

Secretele cofetariei Tic Tac ce invaluie tortul la comanda

Secretele de a alege cel mai bun tort la comanda constau in: tipul de tort comandat, gustul si aroma finala, furnizarea dimensiunii si a modului in care produsul final trebuie sa arate, si, bineinteles ca este vorba si despre a oferi o adresa valida, pentru a pune in functiune si serviciul de livrare la local sau la destinatia mentionata. Aparte de acestea, se stie ca persoana din fata ecranului nu are posibilitatea de a gusta o mostra a produsului, de aceea, serviciul de consultanta pentru primirea comenzilor online devine din ce in ce mai profesionist in a indeplini cerintele clientilor, pentru ca multumirea si deliciul sa fie ultimele secrete ale traditiei.

De asemenea, cei care comanda un tort trebuie sa ia in considerare si evenimentul pentru care se mizeaza pe un astfel de desert. Fie ca este vorba despre torturi la comanda pentru o nunta, un botez, o zi de nastere sau o zi aniversara de casatorie, tortul trebuie sa fie decorat si inscriptionat cu mesajul cel mai apropiat, sa fie in tema cu evenimentul si sa fie succesul unor clipe petrecute impreuna.

Fiecare secret al realizarii unui desert in Cofetaria Tic Tac mizeaza de altfel si pe ingrediente 100% naturale, ceea ce face ca deliciul si gustul fiecarui desert sa fie cu mult asteptate de catre clienti, in aceeasi masura in care isi rezerva un buget pentru indeplinirea viciului si a poftei. Site-ul online www.cofetictac.ro ofera cea mai mare varietate de torturi la comanda, prajituri si produse de patiserie la unele intre cele mai accesibile preturi, fara a face rabat de la calitate, totul pentru ca fiecare desert sa isi gaseasca locul si momentul special in cadrul evenimentului.

 

 

 

Despre autor

Postari asemanatoare

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.