Fotografia zilei: Invers, sărăntocul Bukowinei

Avem onoarea de a vă anunța două proiecte în parteneriat privat-privat ale Ziarului Ducatu’ Bukowina:

1. Recunoscutul publicist național, Maestrul Mugur Ciumică, lucrează deja la o colecție iconografică care se va intitula „Insultierte Bukowina” și care va include, fatalmente, lucrări și opere și edite dar și inedite, după cum o da Dumnezeu și vaca cea neagră, invidios fiind, desigur, pe succesul memorabil al expoziței „Illustrierte Bukowina” decontată ilegal și imoral de clanul impostoro-infracțional Drăgușanul din banii publici ai Consiliului Județean Suceava stăpânit de aceiași politicieni din mafiotul PDL Suceava (chiar dacă, acum, fac pe mironosițele liberale);

Insultierte Bukowina

Colecția APOCALIPSA: Insultierte Bukowina

2. Acu’ 3 zile, în data de 20.03.2021, am creat pagina de Facebook a Ziarului Ducatu’ Bukowina – oficial, Click AICI!. Deocamdată avem 3 like-uri și suntem …nu mici, ci mâțâțăi!

Însă dacă prețuiți olecuțâcă, sau sunteți din zona, ori proximitatea, Bucovinei, ne puteți ajuta cu o binefacere și o pomană dând un LIKE de Pagină Click AICI! pentru a ne urmări cum creștem precum „Făt-Frumos din lacrimă”, Eminescu, M, Convorbiri literare, 1870 [1]. Versuri și proză,1890.
[1] Constantin Mohanu, „Prefață” în Ioan Slavici, Limir-împărat, Editura Ion Creangă, Biblioteca școlarului, 1986, pp. 8

În schimbul LIKE-ului 👍 vă oferim ❤ „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, Ispirescu, P, Povești nemuritoare, Tinerețe fără bătrânețe, Arcade, Editura Minerva, 1985.

Flutur săracul din Ducatu' Bukowina

Cum să fii sărac în săracul Ducat al Bukowinei! 20 milioane de euro din bani publici pentru neglijența lu’ Herr Flutur! Averea sa, tot atât!

Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem!

”unii citesc și adorm.
alții citesc și se trezesc…”

Spargem tiparele presei sucevene! Râdem, cântăm și, în același timp, descoperim infractori!

 

Mircea Bardea

sigla

Bukowina lui Invers, ochiul din craca ta de la serviciu!

Articol preluat din Ziarul Ducatul Bukowina. Citește mai mult pe … Click! ZDB

14 Responses

 1. Zumba

  La cererea administratorului clădirii (CJ SV – Gheorghe Flutur) ultima verificare a ISU privind respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor la Palatul Administrativ – cel mai important monument istoric al județului (în viziunea constant alcoolizată a unei cutre de găozar) a fost efectuată tocmai la 13.06.2018. De atunci… pauză! Iar flăcăul herr feșter minte în toate interviurile cu o nonșalanță demnă de un veritabil impostor.

  Felicitări!

  Răspunde
 2. LU

  Minim 20 mil euro, suplimentările apar ulterior. Licitația e deja câștigată General Construct că nah…paraindaratul vine!

  Răspunde
  • Bolojan

   Estimarea a facut-o “dr flutur “ ?? Si uite asa mai cresc conturile unora si se mai spală niște bani si ei sint curati ca lacrima…. Cred ca ați pus 2 zerouri in plus! Va rog sa va uitați la Palatul Episcopiei Greco-Catolice din Oradea, care a luat foc in 2018. Anul acesta se finalizează restaurarea și s-au folosit mai puțin de 2.000.000 €. Spuneți-mi va rog voi reușiți cu 20.000.000 € sa faceți măcar 10%?

   Răspunde
 3. DanC

  Ce-ar fi să chemați cele două doamne care au făcut cu 30 de milioane de euro un spital în București cu tot cu dotări să vedeți ce iefti n o să ieșim, da de unde, nu se poate!,dar noi marii edili ai Sucevei ce-o să furăm?,ia spuneți ,pădurile nu ne lăsați să le tăiem, acoperișul nu ne lăsați să-l facem noi ,cu ce o să mai trăim, vine vara, vin vacanțele ce-o să facem, cu ce bani? Rușine să vă fie ,sunteți toți la fel, PSD+PNL=hoți și tâlhari! 😕😕😕😢

  Răspunde
 4. Fix pix

  INSULTIERTE BUKOWINA 😅😅😅 AR TREBUI CU TOȚI GOLANII SUCEVEI DIN ULTIMII 30 DE ANI

  Răspunde
  • Recu

   1. Esti un yes-man de la Cabinet,
   Iar doi, banu’ e la tine în buzunar deja, pt a comenta

   Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.