Colegiul Medicilor Suceava cere tuturor factorii decizionali să ia cât mai urgent măsuri pentru echilibrarea activităţii din toate secţiile SJU Suceava.

„Insistăm şi rugăm toţi factorii decizionali să adopte cât mai urgent măsuri pentru echilibrarea activităţii din toate secţiile spitalului. Ar fi necesară o secţie U.P.U COVID”, se precizează într-un comunicat de presă al Colegiului Medicilor Suceava.

Potrivit forului profesional un medic care lucrează la SJU Suceava precizează că dacă nu se rezolvă problema, COVID 19 se poate extinde fără personal calificat.

„Vă rog din suflet, faceţi ceva. La Spitalul Judeţean Suceava este haos. Ce se întâmplă astăzi la Suceava nu e un accident. Se poate extinde. Avem nevoie de unitate U.P.U COVID. Avem nevoie să aducem lucrătorii sanitari înapoi în spitale. Trebuie ordonanţă de urgenţă prin care cei din domeniul sanitar, negativi să fie aduşi la muncă. Să fie reţinuţi la domiciliu numai cei pozitivi şi simptomaticii. Revolvaţi problema cât mai repede!! Timpul curge în defavoarea tuturor. AJUTOR!”, se arată în comunicat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.