Miercuri, 15 ianuarie, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Suceava va organiza o serie de evenimente pentru a marca 65 de ani de la înfiinţarea instituţiei de învăţământ.

Reprezentanţii instituţiei, alături de cadre didactice, elevi şi invitaţi, au precizat că în ziua respectivă vor desfăşura o serie de evenimente pentru a sărbători momentul festiv în mijlocul comunităţii.

Programul va cuprinde înmînarea de plachete omagiale profesorilor pensionari şi lansarea anuarului şi a ziarului colegiului în ediţie aniversară. Acestora evenimente li se adaugă următoarele activități “Dialoguri între generaţii”, eveniment găzduit de aula colegiului, vernisarea expoziţiei de fotografie “O istorie a şcolii în imagini” (holul mare al colegiului), Consiliu Profesoral festiv.

Totodată, organizatorii au pregătit o serie de spectacole, cu participarea elevilor colegiului, dedicate atât profesorilor, cât şi părinţilor, acestea urmând să aibă loc în sala mare a Casei de Cultură – „Descoperindu-l pe Eminescu” – spectacol al copiilor din învăţământul preşcolar, „Eminescu pentru Eminescu” – spectacol al elevilor de gimnaziu şi liceu, “Eminescu printre noi” – spectacol al elevilor din învăţământul primar.

 

 

De asemenea, va fi vernisată expoziţia de fotografie cu tema „O istorie a şcolii în imagini” şi vor avea loc spectacole realizate cu participarea elevilor. Pe 15 ianuarie se împlinesc 164 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu.

 

Cu această ocazie,  Din seria de activităţi festive amintim:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.