In zona autogarii sucevene a fost joi mare agitatie. Doi tineri care venisera sa ridice un colet primit din Spania, in care se banuia ca exista droguri, au fost imobilizati de ofiterii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceava.

Suspectii, ambii din Siret, au fost dusi in sediul postului de politie din zona Pietei Centrale, ulterior fiind transferati la sediul IPJ Suceava. In acest timp, coletul a fost verificat la un laborator de profil, anchetatorii banuind ca in interior ar fi hasis. Rezultatele vor vor fi comunicate in timp util, cand se vor dispune si eventuale masuri preventive.De pe surse s-a aflat faptul ca ar fi vorba despre o intreaga retea, drept pentru care tinerii au fost protejati cu cagule. Identitatea lor nu trebuie sa fie recunoscuta de ceilalti membrii ai gruparii pentru a nu fi compromisa actiunea de prindere a acestora.
„La data de 04.06.2015, politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceava – Serviciul Antidrog, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, au organizat un flagrant pe raza municipiului Suceava, ocazie cu care au fost depistati doi tineri, in varsta de 26, respectiv 22 ani, in timp ce ridicau un colet expediat din strainatate, de la o societate de transport international, in care au fost descoperite doua pachete cu o substanta solida de culoare maro, suspecta a contine droguri de risc. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de risc, prev. si ped. de art. 2 al.1 din Legea nr. 143/2000 si introducere in tara de droguri de risc, fara drept, prev. de art. 3 al.1 din Legea nr. 143/2000.
Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii activitati infractionale, identificarii si tragerii la raspundere penala a tuturor participantilor”, se arata intr-un comunicat al DIICOT Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.