Marți, 15 octombrie, în jurul orei 20.25, pe D.J. 209D, în satul Negostina, comuna Bălcăuți, un bărbat de 32 ani, din orașul Siret, conducea autoturismul din direcția centru sat Negostina către orașul Siret.

Potrivit IPJ Suceava, în același timp un tânăr de 29 ani, din orașul Siret, conducea autoturismul din direcția oraș Siret către sat Negostina. La ieșirea din orașul Siret, pe fondul vitezei excesive și a nepăstrării distanței dintre vehiculele care circulă din sens opus, cele două autoturisme au intrat în coliziune după care au părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului ambii conducători auto au suferit vătămări corporale.
Bărbatul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat urmând a i se recolta probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Și celălalt șofer a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat urmând a i se recolta probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.