Pompierii militari de la Garda de Intervenţie Vicov au fost solicitaţi să intervină în urma unui accident rutier produs joi dimineață, în jurul orei 8:00, pe raza comunei Putna, pe DN2H. La faţa locului, o autoutilitară a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, care era încărcat cu material lemnos.

În urma impactului, au rezultat trei victime, două din autovehicul şi una din atelaj.

Pompierii militari, s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Au fost luate măsurile de siguranţă specifice – s-a balizat zona, au fost deconectate bornele de la bateria de acumulatori, s-au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi şi au fost îndepărtate de pe carosabil resturi din componentele maşinii avariate. Concomitent, salvatorii, ajutaţi de un echipaj SAJ Rădăuţi, au acordat primul ajutor medical victimelor.

Conducătorul atelajului hipo, M.I., de 72 de ani, cu traumatisme în urma accidentului rutier, a fost transportat de către echipajul SMURD la Centrul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Rădăuţi, pentru tratament de specialitate. Persoanele din autoutilitară au refuzat transportul la o unitate spitalicească.

accident autoutilitara cauruta (2)

accident autoutilitara cauruta (1)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.