Miercuri, 1 aprilie, în jurul orei 14:39, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un bărbat de 23 ani din orașul Cajvana s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară a unui autovehicul care circula în fața sa, încălcând marcajul longitudinal continuu simplu, intrând în coliziune laterală cu autoturismul condus de o localnică de 48 de ani, care a schimbat direcția de deplasare spre stânga pentru a pătrunde în curtea unei societăţi comerciale, fără să se asigure corespunzător din spate.

Potrivit IPJ Suceava, din impact, autoutilitara a ricoșat și a intrat în coliziune frontală cu un arbore de pe partea stângă a direcției sale de mers, iar autoturismul a ricoșat cu partea din față în gardul unui imobil.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a femeii de 48 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din primele cercetări poliţiştii au stabilit faptul că, există o culpă comună a ambilor conducători auto în dinamica producerii accidentului.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, din cauza leziunilor suferite, însă, la spital i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauza s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.