Marți, în jurul orei 13:00, un bărbat de 31 de ani, din comuna Dărmănești, în timp ce conducea autobuzul, în coloană, pe DN 29, în orașul Salcea, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers și a intrat în coliziune cu autoutilitara care circula regulamentar în faţa sa, condusă de un bărbat de 39 de ani, din județul Bacău.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în urma impactului, autobuzul a început să ruleze cu spatele, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 52 de ani, din județul Botoșani, oprit pe partea dreaptă a drumului în spatele său, după care, a trecut peste un șanț și s-a izbit de gardul unei locuințe, pe care l-a distrus.

Conducătorul auto de 31 de ani a suferit leziuni corporale ușoare.

Cei trei șoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, apoi au fost transportați la spital, unde li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Conform aceluiași comunicat, la faţa locului au fost prezenţi și specialiști din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.