În umbra zilei de ieri, nu pot să încep altfel decât să urez tuturor doamnelor ce se bucură de pensie, o primăvară cât mai însorită.

pensionari1Așa cum cred că este normal, sper ca toate bunicile dintre dumneavoastră să aibă parte de nepoți deștepți, cuminți și drăgăstoși, de partneri cât mai înțelegători, de copii cât mai atenți și de sănătate cât cuprinde. Și mai sper ca cele din voi care încă nu au nepoți să se bucure de atenția și implicarea copiilor și a soților, pentru care v-ați dedicat ani întregi din viață.

Fiind printre campioanele zilei de 8 martie – nimeni nu a mai trăit atât de multe ca și dumneavoastră, nu pot să nu vă întreb cum trecea această zi când erați în floarea vârstei? Cine vă oferea flori și cine vă oferea dragoste, dar mai ales, cine vă oferea soarele și luna pentru că vă aprecia și vă iubea așa cum erați, în mod natural?

Sper ca cei care au făcut acest lucru pentru dumneavoastră vă mai sunt și azi alături, și că nu își imaginează viața fără dumneavoastră, chiar și la 20, 30, 40 sau 50 de ani de căsnicie.

Sper ca spiritul și mintea dumneavoastră să se păstreze tânără cât mai mult timp posibil pentru a vă bucura de primăveri nenumărate. Sper să vă puteți bucura de compania celor dragi, fie că sunt nepoți, copii, soți sau prieteni, în orice moment. Vă doresc să aveți parte de apreciere din partea lor, chiar dacă vine poate mai târziu decât vă așteptați, pentru că „mai bine mai târziu, decât niciodată”. Așa cum îmi doresc ca eu să trec prin viață lin, așa vă doresc și dumneavoastră un trai liniștit făcând ce vă place cel mai mult. Fie că sunt activități fizice, intelectuale sau spirituale, sper să aveți succes și să vă bucurați de tot ce vă așează viața în drum.

Nu uitați, ziua femeii nu este doar în 8 Martie, este în orice zi vă doriți dumneavoastră să fie!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.