Marți, 8 noiembrie, de la ora 17:00, la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, actorii Alexandru Conovaru, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Anca Dumitra și Delia Nartea vor interpreta o comedie savuroasă, la care Primăria municipiului Vatra Dornei vă invită să luați parte.

Când cinci actori buni se adună, iese o comedie pe cinste! Octavian Strunilă, cunoscut publicului pentru piesele de teatru, filmele si serialele TV în care a avut roluri remarcabile, va aduce pe scena Casei de Cultura „Platon Pardău” piesa de teatru „Cum se face”.

comedie-dorna

Spectacolul, scris și regizat de Octavian Strunilă, este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață.
Prețul unui bilet este de 30 de lei pentru publicul larg și 20 de lei pentru elevi și studenți și se poate procura de la Casa de Cultură din Vatra Dornei, de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00. Pentru mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 0734228926.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.