Așa cum ne informează extraordinar-de-scumpul site al cinematografului Modern, zilele acestea va rula comedia „Ave, Cezar!”

Acțiunea filmului are loc în anii 50 și se concentrează pe povestea unui bărbat pe nume Eddie Mannix, a cărui slujbă este aceea de a se asigura că starurile de la Hollywood nu își prejudiciază imaginea din cauza abuzului de droguri, aventurilor ilicite sau a altor comportamente neacceptate. Cei de teapa lui Mannix erau de obicei aleși de marile studiouri din rândul detectivilor privați și aveau sarcina să îi țină pe actori departe de scandal prin orice mijloace posibile. Unele dintre aceste practici vizau supravegherea ilegală cu ajutorul microfoanelor, intimidarea și mituirea martorilor, după cum citează chiar platforma online.

Tot la cinematograful public rulează o altă comedie savuroasă- „Zoolander 2”, un sequel al comediei de acum câțiva ani „Zoolander”, cu Ben Stiller și Owen Wilson reluându-și rolurile principale ale peliculei. Aceștia trebuie, din nou, să salveze lumea, dar trec mai întâi printr-o serie de peripeții periculoase și amuzante în același timp.

„Fură steagul, Salvează Luna” este un alt film ce va rula din 19 februarie la cinematograful pulbic. Mike Goldwing, un puști curajos de 12 ani, este fiu și nepot de astronauți NASA. Bunicul său, venerat pe vremuri, acum e uitat de toată lumea și trăiește izolat de familie după ce și-a ratat șansa de a participa la misiunea Apollo XI cu Neil Armstrong și Buzz Aldrin. Dar, când un miliardar excentric pune la cale un plan diabolic de a zbura pe Lună pentru a distruge steagul american pus acolo de echipajul de pe Apollo XI, Mike se îmbarcă clandestin într-o navetă spațială, pornind spre o aventură magnifică. Însoțit de bunicul său, dar și de Amy și Marty, cei mai buni prieteni ai săi, și de un cameleon isteț, Mike e hotărât să fure steagul, să salveze Luna, dar și să-și reunească familia.

La Cinema City rulează deja o altă comedie plină de acțiune – „Deadpool”. Un supererou nonconformist, care trece prin tot felul de încercări, după ce acceptă să fie vindecat de o boală incurabilă cu un tratament-experiment, care îl … urâțește. În încercarea de a-și împiedica dușmanul să ajungă la femeia pe care el o iubește acesta pornește un război… comic și plin de adrenalină.

Așadar, numai filme unul și unul și, la drept vorbind, nu înțeleg de ce nu ți-ai rezervat încă locul pentru o seară în oraș. Ce mai aștepți?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.