Iubitorii teatrului sunt invitați la o comedie autentic franceză – “Prenumele”, pe 29 martie 2019, de la ora 20.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, în regia lui Răzvan Săvescu.

Actorii Mihai Călin, Alina Chivulescu (Bella din serialul „LA BLOC“), Claudiu Bleonț, Ecaterina Ladin (Dalida din serialul „LAS FIERBINŢI”) şi Leonid Doni (poliţistul Robi din serialul „LAS FIERBINŢI“) îşi aşteaptă publicul cu dialoguri comice şi o dezbatere cel puţin savuroasă.

Biletele costă 80 lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1, tel 0230 523 718

Vincent (Mihai Călin) , un agent imobiliar de succes şi în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou (Mirela Oprişor) şi cumnatul său Pierre (Claudiu Bleonț), profesor la universitate.

Soţia sa Anna (Raluca Aprodu, specialistă în modă, şi prietenul acestora din copilărie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, îl însoţesc. O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanşează o cascadă de situaţii comice neprevăzute şi dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor.

„Le Prenom” este o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scena la Paris, în 2010, cu celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptată şi pentru marile ecrane.

Biletele costă 80 lei şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1, tel 0230 523 718.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.