Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu a transmis un mesaj, în contextul prevenirii îmbolnăvirilor cu Coronavirus, în care îi îndeamnă pe oameni să respecte normele de igienă.

De asemenea, acesta a atras atenția și că, de la începutul anului, doar în județul Suceava 13 persoane au decedat în accidente rutiere, 8 dintre acestea fiind pietoni, iar la nivel național 45 de persoane au decedat din cauza virusului gripal. Astfel, comisarul șef a cerut oamenilor ca, indiferent de situație, să fie atenți, vigilenți și să prevină orice pericol.

Redăm în continuare mesajul integral transmis de Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu.

 

„ISTERIE vs Epidemie

La data de 24 februarie 2020 Centrul Național de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică anunța faptul că 45 de persoane au decedat la nivel național din cauza virusului gripal, majoritatea pe fondul unor condiții medicale preexistente. Vin si polițiștii cu statisticile lor sumbre, dar reale, si spun ca de la începutul anului 2020 doar în județul Suceava 13 persoane au decedat în accidente rutiere. Mai mult, 8 dintre victime sunt pietoni. Mult….foarte mult, inacceptabil pentru un stat european din 2020. Pentru coronavirus purtăm măști si cream panică….pentru ceilalți spunem că așa a fost destinul. Să înțelegem că celelalte victime sunt asumate social, sunt doar parte a unei realități macabre perpetue și acceptate ?! Stimați cetățeni si dragi prieteni, știți ce urmează să spun…..așa cum o spun de 12 ani in zona preventivă. Fiți atenți, fiți vigilenți, preveniți orice pericol….respectați normele de igiena…prevenirea e cel mai bun răspuns la provocări. Vă atașez și câteva slide-uri cu recomandări. Citiți, treceți prin filtrul minții și acționați în consecință. Nu-i așa că e simplu?! Ps: Nu e panică, man….doar igienă și responsabilitate.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.