Sâmbătă, 5 septembrie, Câmpulung Moldovenesc va găzdui prima etapă a unei competiţii de mountain biking şi alergare montană, ”Rarău Radical Race”. Concursul este organizat de Asociaţia Ghizilor din Bucovina, Asociaţia Natura Pro Rarău şi Asociaţia Club Sportiv Suceava Pedalează.

Potrivit organizatorilor ”Rarău Radical Race” este un concurs care vrea să pună în valoare potenţialul outdoor al masivului Rarău-Giumalău, dar şi care să promoveze Bucovina.

La prima etapă a concursului, cea de mountain biking, punctul de plecare-sosire va fi platoul central al municipiului Câmpulung Moldovenesc. Cei care doresc să participe la acest concurs au de ales între un traseu scurt, de aproximativ 35 de kilometri, cu diferenţă de nivel de 910 metri, şi un traseu lung, de circa 65 de kilometri, cu o diferenţă de nivel de 2.440 de metri. Cicliştii vor parcurge un traseu care include atât municipiul Câmpulung Moldovenesc, masivul Rarău, Rezervaţia Floristică Todirescu, Codrii Seculari de la Slătioara şi satul Chiril. Starul pentru cele două curse de biciclete, pe traseul scurt şi pe cel lung, va avea loc sâmbătă, 5 septembrie a.c, de la oraele 10:00, respectiv 10:10. Înscrierile în competiţie se pot face vineri sera, de la ora 18:00, precum şi sâmbătă dimineaţa, de la ora 8:00.

A doua etapă a competiţiei, cea de alergare montană, va avea loc în data de 19 septembrie 2015, participanţii având de ales între un traseu scurt de circa 13 kilometri, şi unul de aproximativ 30 de kilometri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.