Şapte oferte se afă în competiţia pentru obţinerea contractului de salubrizare a municipiului Suceava.

Până acum, firma Rosal a fost cea care asigura aceste servicii, în urma unor prelungiri la contractul care a expirat în anul 2012. La licitaţia de acum, din cele şapte oferte, edilul Ion Lungu a declarat că până la urmă se va face o alegere. Ofertanţii sunt Rosal Group Bucureşti, Rebu Bucureşti, Romprest Energy, Florconstruct împreună cu Bratner-Vereş din Cluj, Diasil Suceava, Unica Bistriţa şi Financiar Urban Piteşti.

Reamintim faptul că procedura de licitaţie organizată la începutul anului 2013 a fost anulată în instanţă, în urma unei contestaţii depuse de grupul Rosal şi abia mai apoi reluată, pentu a se găsi o soluţie finală. Valoarea anuală a contractului este de 3,56 milioane de lei fără TVA, iar pentru întreaga perioadă a contractului de 7 ani, valoarea se ridică la 24 de milioane de lei, fără TVA.

Viceprimarul Gavril Vârvara a precizat că în urma desemnării câştigătorului acestei licitaţii, oraşul trebuie să fie mai curat, iar spaţiile verzi şi locurile de joacă pentru copii, care nu erau cuprinse în contract, să fie modernizare şi toaletate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.