Un nor de fum a umbrit de la primele ore ale dimineții cerul municipiului Suceava. Complexul comercial Rozita, din Șcheia, a fost cuprins de flăcări, aproximativ șase mii de metri pătrați fiind afectați de incendiu.

În jurul orei 8 dimineața, centrul comercial Rozita, situat în comuna Șcheia, a fost răpus de flăcări. un puternic incendiu a izbucnit, în timp ce o parte dintre comercianți erau în interiorul impozitului. Flăcările s-au extins cu repeziciune și au cuprins în scurt timp întreg centrul comercial. Doar o mică parte a mărfii aflată în depozit a putut fi salvată de către comercianți, incendiul manifestându-se puternic în interiorul clădirii.

Mai multe autospeciale ale Detașamentului de pompieri Suceava au ajuns la fața locului, iar echipajele de jandarmi supraveghează zonă. Circulația s-a desfășurat cu dificultate, iar o persoană a fost transportată la Spitalul Județean după ce s-a intoxicat cu fum încercând să salveze marfa.

La scurt timp după ce flăcările au luat amploare, tavanul complexului comercial s-a prăbușit. Un depozit al firmei SAVCOM aflat în vecinătatea complexului Rozita este amenințat de flăcări, însă angajații firmei au reușit să scoată toată marfa aflată în interior.

sursă foto: www.suceavanews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.