Violeta Țăran, primarul comunei Bechișești, a declarat că a  participat recent la o întâlnire de lucru a femeilor primar care fac parte din Liga Femeilor Primar a Comunelor din România. Conferinţă naţională  s-a desfăşurat la Cheile Grădiştei din comuna Fundata, judeţul Braşov.

La manifestare au fost abordate probleme legate de disfuncţionalităţile existente în managementul administraţiei publice locale, participantele căutând soluţii constructive pentru rezolvarea acestora, spre binele cetăţenilor din comunităţile conduse de reprezentantele sexului frumos.

Violeta Taran (2)

„Între temele abordate s-au regăsit şi proiectele comunitare de dezvoltare a localităţilor, precum şi demersurile privind atragerea de fonduri europene, capitol la care comuna Berchişeşti se află între primele locuri din ţară între localităţile conduse de primari femei.

Violeta Taran (1)

Îi asigur pe cetăţenii din Berchişeşti că voi face şi în continuare toate eforturile pentru bunăstarea generală a comunităţii şi a oamenilor, prin ducerea la bun sfârşit cu succes a proiectelor pe care le avem în desfăşurare”, a mai declarat Violeta Țăran.

Violeta Taran (3)

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.