Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran, a anunțat că localitatea pe care o conduce va avea un modern sistem de supraveghere video.

Anunț cu bucurie locuitorii comunei noastre că în aceste zile AFIR a aprobat contractul de finanțare al investiției «Sistem de supraveghere video stradal în comuna Berchișești, județul Suceava». Este vorba de un proiect de peste 100.000 de euro, ce presupune amplasarea a 23 de camere video performante în cele mai importante zone ale comunei: intrări, ieșiri, intersecțiile principale, sediul Primăriei și a altor instituții, parcuri, etc”, a transmis Violeta Țăran.

Proiectul este derulat prin Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Confluențe Nordice”, din care face parte comuna Berchișești, finanțarea fiind asigurată de AFIR.

Realizarea acestui sistem de supraveghere video va avea consecințe benefice pentru viața locuitorilor din Berchișești, prin creșterea substanțială a gradului de siguranță al acestora, precum și al gospodăriilor lor. Siguranța și integritatea cetățenilor și a bunurilor deținute de ei este o prioritate a Primăriei Berchișești, fapt pentru care îmi exprim convingerea că localnicii vor aprecia așa cum se cuvine reușita acestui nou obiectiv de investiții”, a mai transmis Violeta Țăran.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.