Primăria și Consiliul Local al comunei Ciprian Porumbescu în colaborare cu Asociația Culturală „Glas Bucovinean” organizează duminică, 2 iunie,  Festivalul  „Ciprian Porumbescu” și ziua comunei.

La eveniment vor participa Ansamblul „Flori Vicovene” din Vicovu de Sus, Mădălina Petrișor, Mădălina Borșan, Iulia Rusu, Denisa Flutur, Diana Florentina Big, Ansamblul Folcloric „Bidirelul” din Stupca și Claudia Prindii, Ionuț Popovici, Georgiana Moroșan, Costel Moldovan, Lenuța Sarman, Narcis Serafim Cojocaru, Adriana Crainiciuc, Antonia Seciu, Melisa Elena Marian, Delia Maria Ciobanu  și Clara Ioana Hurjui. De asemenea, vor fi prezente și Ansamblurile Folclorice „Luca Arbure” din Arbore și „Simion Florea Marian”.

De altfel, pe scenă vor concerta și îndrăgiții artiști Ștefania Puiu,  Nicoleta Cojocaru, Alexandru Recolciuc, Ovidiu Purdea Someș, Ionuț Dobrea și Doina și Ciprian Petroaie.

„Festivalul coincide și cu ziua comunei Ciprian Porumbescu, așa că avem un motiv dublu de sărbătoare. Îi așteptăm cu drag pe cei din comună, și nu numai, să fie alături de noi în această zi mare pentru comunitatea noastră. Sper ca toată lumea să se simtă bine și să rămână cu amintiri plăcute”, a declarat primarul comunei Ciprian Porumbescu, Dumitru Nimițean.

Evenimentul va debuta la ora 12:00, cu Prohodul Marelui Compozitor Ciprian Porumbescu ce va avea loc la biserica din comună.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.