Primăria și Consiliul Local al comunei Ciprian Porumbescu, Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina” și Centrul pentru  Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale organizează duminică, 3 iunie, a VIII-a ediție a Festivalului European al Artelor „Ciprian Porumbescu”.

La eveniment participă Corala „Academica” din „Câmpulung Moldovenesc”, Ansamblul Folcloric „Bidirelul” din Ciprian Porumbescu, Ansamblul Folcloric „Pădurețul” din Cacica, Grupul Folcloric „Stejărelul” din Cajvana, Ansamblul Studențesc „Arcanul” al USV, Grupul Folcloric „Obcina Stânișoarei” din Mălini, Ansamblul Folcloric „Florile Sadovei” din Sadova, Grupul vocal-instrumental „Dor bucovinean” din Siret, Formația de dansuri „Izvorașul” din Liteni, Fanfara „Brazii Bucovinei” din Sf. Ilie și soliștii Andra Matei și Ciprian Petroaie.

Festivalul coincide și cu ziua comunei Ciprian Porumbescu, așa că avem un motiv dublu de sărbătoare. Îi așteptăm cu drag pe cei din comună, și nu numai, să fie alături de noi în această zi mare pentru comunitatea noastră. Sper ca toată lumea să se simtă bine și să rămână cu amintiri plăcute”, a declarat primarul comunei Ciprian Porumbescu, Dumitru Nimițean.

Evenimentul va avea loc la stadionul din Stupca, începând cu ora 13:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.