Joi, 2 iunie, cu prilejul Zilei Eroilor, autorităţile locale din comuna Cornu Luncii, în frunte cu primarul Gheorghe Fron, au cinstit memoria celor care s-au jertfit pentru libertatea, apărarea şi întregirea neamului, printr-o slujbă de pomenire, depuneri de coroane de flori, dar și programe artistice adecvate.

De-a lungul anilor, primarul Gheorghe Fron a făcut din această sărbătoare un adevărat cult, deoarece, în fiecare an, de Înălțare, acesta îl comemorează, la Păiseni, pe eroul poet Ioan Grosaru.

În acest an, alături de autoritățile locale de la Cornu Luncii au fost și parlamentarii PSD de Suceava Mirela Adomnicăi și George Șoldan, dar și subprefectul județului Suceava Florin Sinescu, precum și foștii colegi ai eroului poet din Batalionul Scorpionii Galbeni din Timișoara, dar și Batalionul 17 „Dragoș Vodă” Vatra Dornei. De asemenea, la Cornu Luncii au mai fost prezenți și reprezentanți ai Poliției Fălticeni, ai Cultutului Eroilor Suceava și ai Asociației Veteranilor de Război.

Edilul Gheorghe Fron a subliniat că această zi este plină de emoție și spiritualitate, întrucât acum sunt omagiați și comemorați eroii neamului românesc.

„La ceas de mare sărbătoare creștină și națională îi omagiem pe cei care, de-a lungul veacurilor și-au dat viața pentru Patrie, Credință, Libertate, Dreptate și Întregirea neamului românesc”, a transmis primarul Gheorghe Fron.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.