Comuna Cornu Luncii va fi racordată la gaz metan, iar investiția va fi realizată pe Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Astfel, imediat ce toate procedurile vor fi îndeplinite și se va afla câștigătorul licitației vor începe efectiv lucrările.

„Acest parteneriat este foarte important pentru cetățenii celor două comune, întrucât reprezintă încă un pas spre dezvoltarea europeană pe care ne-o dorim cu toții atât de mult. Atât eu, cât și colegul meu primar de la Rădășeni avem un scop comun, de aceea sunt convins că acest proiect va fi implementat cu succes la nivelul celor două localități”, a declarat primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron.

Trebuie precizat că localitățile Coru Luncii și Rădășeni s-au asociat în vederea implementării proiectului de aducțiune a gazului metan, respectiv „Construire rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în comunele Rădășeni și Cornu Luncii”. Acest proiect urma a fi implementat pe fonduri europene, prin POIM, însă din cauza bugetului mic alocat acestor categorii de investiții și a numărului mare de primării care au aplicat, cele două comune sucevene vor realiza lucrările cu fonduri obținute prin PNI „Anghel Saligny”.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.