Comuna suceveană Putna își continuă parcursul spre modernizare, iar investițiile la care întreaga echipă din primărie lucrează fac, în continuare, diferența, această comună cunoscând în ultimii ani o evoluție incontestabilă.

 

Unul dintre cele mai recente proiecte pentru care s-a obținut finanțarea se referă la construirea unui stadion nou și modern în locul celui existent astăzi. Investiția va fi unică la nivelul județului nostru, fiind vorba de un stadion cu o capacitate de 1500 de locuri, cu nocturnă și gazon modern, dar și cu alte servicii ce vor fi la îndemâna celor ce vor ajunge aici.

În cadrul aceleiași baze sportive vom avea și piscină, sală de fitness, saune și saloane de masaj, proiectul fiind unul amplu. Trebuie să recunosc că ideea acestui proiect există de mai multă vreme și acum nu putem decât să ne bucurăm că eforturile n-au fost zadarnice și, în jurul datei de 15 iunie vor începe lucrările. O investiție în sport, consider eu, înseamnă o investiție în sănătatea copiilor și cetățenilor comunei noastre și nu numai”, a transmis primarul George Coroamă.

Amplul proiect de la Putna este finanțat prin Compania Națională de Investiții și are o valoare totală de 6.700.000 de lei.

După ce această bază sportivă va fi finalizată, comuna Putna va avea cel mai mare și modern stadion din județul nostru, acesta putând fi un etalon chiar pentru întreaga zonă a Moldovei.

One Response

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.