Primăria și Consiliul Local din comuna Râșca organizează luni, 13 iunie, a doua zi de Rusalii, Ziua Comunei Râșca – ediția 2022, eveniment care va debuta la ora 14:00 în centrul comunei. Primarul  Ionuț Andreica a anunțat că după deschiderea oficială, elevii cu rezultate remarcabile vor fi premiați, iar cuplurile de aur din comună vor fi sărbătorite de către toți cei prezenți la eveniment.

Spre bucuria gospodarilor din  Râșca, organizatorii au pregătit un spectacol extraordinar de folclor. Astfel, pe scenă vor urca Ansamblul „Flori de Măr” Râșca, Ansamblul Studențesc „Arcanul” USV, Ansamblul Folcloric „Străjerii” din Dolhești, Grupul Folcloric „Bogdana” din Bogdănești, dar și un grup de tinere talente din comuna Râșca.

Totodată, cei prezenți se vor putea bucura de cântecele celor mai iubiți și autentici artiști ai tinerei generații, respectiv Alexandru Brădățan, Laura Olteanu, Paul Ananie, Ion Paladi și Călin Brăteanu.

„Sunt tare bucuros că după pauza nedorită cauzată de pandemie ne putem întâlni cu toții la un eveniment atât de plăcut. Sper ca muzica și voia bună să ne adune la Ziua Comunei Râșca pentru a putea sărbători împreună”, a transmis primarul comunei Râșca, Ionuț Andreica.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.