Comuna Sadova este una dintre localitățile de care, măcar o dată, oricine a auzit pentru că, încă din vremurile îndepărtate, a fost recunoscută ca fiind o localitate curată, cu oameni extrem de gospodari. În timp, această imagine a trebuit menținută cu proiecte, iar misiunea i-a revenit în ultimii ani, primarului Mihai Constantinescu, care a tratat cu responsabilitate și implicare rolul pe care îl are în comunitate.

Mărturie stau astăzi investițiile clare, palpabile, incontestabile: dacă ne referim la Educație, Sadova este un exemplu, dacă vorbim despre drumuri, aici s-a investit masiv în ultimii ani, atât cu fonduri atrase, cât și locale, iar ulițele unde oamenii nu credeau vreodată că va ajunge asfaltul, sunt de domeniul trecutului.

Există și Cultură și Tradiție în comuna Sadova, spații unde să se desfășoare activitățile și evenimente prin care să se audă de această localitate. Există, de asemenea, și un sistem medical local, oamenii sunt beneficiarii utilităților pe care le găsim la oraș: apă, canal, gaz, toate acestea aducând comuna într-o etapă superioară de dezvoltare.

Așa se face că, astăzi, administrația locală se ocupă de proiecte care să perfecționeze domeniile de interes, se ocupă de detaliile de înfrumusețare, fiind în topul administrațiilor din județ.

Un astfel de proiect s-a realizat de curând, din buget local, și a însemnat pavarea centrului comunei, valoarea investiției ridicându-se la 3 milioane de lei.

De asemenea, cu fonduri europene, atrase prin Planul Național de Redresare și Reziliență, sediul Primăriei Sadova va fi reabilitat energetic, valoarea acestui proiect depășind 1,9 milioane de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.