Comuna Sadova va fi racordată la gaz metan. Anunțul a fost făcut de către primarul Mihai Constantinescu Otcu, care a declarat că luni, 8 februarie, a semnat autorizația de construire pentru  înființarea sistemului de distribuție gaze naturale în comuna Sadova.

„Astăzi am semnat autorizația pentru executarea lucrărilor de înființare a sistemului de distribuție gaze naturale în localitatea noastră. Cererile pentru branșamentele la gaz se vor face începând cu data de 15 aprilie 2021, la sediul Primăriei comunei Sadova”, a declarat primarul Mihai Constantinescu Otcu.

Pe de altă parte, edilul de la Sadova a subliniat că în maxim o lună va începe furnizarea apei potabile către locuințele cetățenilor branșați la rețeaua de apă a comunei. 

În altă ordine de idei, anul acesta vor fi demarate lucrările la drumul ce face legătura între Pârâul Zbrancanilor și Pârâul Mazăre.

„Acest drum care are o lungime de 3,8 kilometri va fi asfaltat. Imediat ce vremea va permite vom demara lucrările la apărările de maluri”, a declarat primarul Mihai Constantinescu Otcu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.