Astăzi, consilierii locali ai comunei Șcheia s-au întrunit din nou, după ce săptămâna trecută consilierii PNL au boicotat ședința de constituire a Consiliului Local. La ședință au participat 15 consilieri dintr-un total de 17.

DSC_0830Propunerile pentru funcția de viceprimar au fost Ilie Cojoc, din partea PNL, respectiv Burac Ion Cristinel, din partea PSD. În urma votării, Ilie Cojoc a câștigat alegerile cu 10 voturi pentru și 5 împotrivă.

Totodată, primarul reales, Vasile Andriciuc a depus jurământul, însă, după cum a menționat prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, acesta urmează să fie suspendat din funcție.

„Doresc să mulțumesc pentru ceremonialul de depunere a jurământului. Este o situație mai deosebită pentru mine și pentru comuna Șcheia, deoarece sunt 60 de zile sub control judiciar. Voi respecta toată ordonanța dată de procurorul șef și prin aceasta voi demonstra că sunt nevinovat. Depun jurământul cu încredere în justiție, pentru a continua dezvoltarea comunei Șcheia. De asemenea, îmi asum toată responsabilitatea pentru a demonstra că suntem o comună puternică, o comună care respectă legile și toate ordonanțele Guvernului. De aceea, când mă voi prezenta la Primărie voi demonstra că această comună merită să se dezvolte atât pe plan individual, cât și județean”, a declarat Andriciuc.

DSC_0863Acesta a mulțumit celor 2182 de cetățeni care au avut încredere în el și i-au acordat votul și celor 3950 care au venit la vot.

„Mulțumesc echipei de consilieri ai PNL și îi felicit pe toți ceilalți de la celelalte partide care au obținut portofoliul de consilier în Consiliul Local Șcheia”, a încheiat Andriciuc.

 

 

 

 

 

Lista consilierilor locali:

Baciuc Valentin

Burac Ion Cristinel

Cerlincă Ovidiu Costică

Cojoc Ilie

Diaconu Aurel

Goraș Ana Maria

Grosu Marius Viorel

Ieremciuc Ionela Irina

Lelcu Nicolaie

Morari Nicolae Stejar

Poșoschi Tiberiu Cristinel

Polocoșeri Ioan

Poroch Petru

Rusu Alin

Scotnițchi Ioan

Spătar Ana Maria

Tănase Samuil Gabriel

 

Galerie foto de la ședință aici!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.