Prefectura Suceava a informat că  în ultimele 24 de ore s-a înregistrat o creștere a numărului de cazuri active în cazul comunei Straja care în data de 04 august 2020 înregistra 12 cazuri active iar astăzi, 05 august 2020, înregistrează 18 cazuri active (3,05 rata la mia de locuitori).

Potrivit prefectului Alexandru Moldovan, deși în Straja sunt 3 cazuri de persoane infectate la mia de locuitori, celelalte condiții stipulate în lege nu sunt îndeplinite, astfel încât localitatea are șansa de a nu intra în carantină acum.

„Dacă numărul de cazuri active va crește și vor fi îndeplinite condițiile, comuna Straja riscă să intre în carantină”, a subliniat prefectul Alexandru Moldovan.

Contactat telefonic, edilul localității, Mihai Juravle, a preferat să închidă telefonul în nas reporterului SuceavaLive, refuzând în acest fel să transmită un mesaj pentru locuitorii comunei sale. În loc să le transmită oamenilor să fie precauți, și prin intermediul mass-mediei, pesedistul Mihai Juravle își continuă aroganța atât de specifică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.