Președintele Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a declarat că decizia lui Băișanu de a accepta să fie nominalizat pentru funcția de ministru al relației cu Parlamentul a fost una surprinzătoare, întrucât era clar că președintele României nu ar fi acceptat propunerea premierului Dăncilă.

„Pentru mine a fost surprinzătoare decizia lui Băișanu de a accepta să fie propus pe o funcție de ministru, deși știa că va fi refuzat de Iohannis. Pe Băișanu îl știam mai puțin de stânga. El se valorizase politic  în PC, PNL, apoi ALDE, iar alipirea la chestiunea asta cu PSD-ul poate fi doar o experiență politică, întrucât Klaus Johannis nu putea decât să respingă această propunere”, a declarat președintele Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor.

Acesta a mai precizat că la Suceava nu are cu cine dialoga, întrucât Băișanu este plecat. De altfel, Nechifor a precizat că este foarte important ca ALDE să-și rezolve problemele pentru că alința dintre Pro România și ALDE pentru susținerea lui Diaconu la prezidențiale trebuie să funcționeze în fiecare județ.

„De vreo două săptămâni nu am discutat cu domnul Băișanu. Eu nu am nicio problemă, pentru că pot vorbi cu oricine de la ALDE care are drept legal de semnătură”, a adăugat Nechifor.

Deputatul Sucevean a mai spus că în România, singurul lucru cert este că nimic nu e sigur! „Suntem atât de complicați, încât ceva nu e în regulă”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.