Orașul Solca, județul Suceava, în calitate de beneficiar, anunță începerea implementării proiectului ”REABILITARE ENERGETICĂ MODERATĂ A SĂLII DE SPORT DIN CADRUL LICEULUI TEHNOLOGIC ”TOMȘA VODĂ” SOLCA, JUDEȚUL SUCEAVA”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) al României, apelul de proiecte din COMPONENTA 10 – Fondul Local, PNRR/2022/C10/I.3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale/ I.1.3 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice. 

Obiectivul general al proiectului: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a orașului Solca prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonei. 

Obiectivul specific: Obiectivul acestei investiții este renovarea energetică moderată a clădirii publice, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivelul UAT Solca.

Contractul de finanțare a fost semnat în data de 08.02.2023, cu o durată de 36 de luni.

Valoarea totală a proiectului este de 1.700.932,65 lei inclusiv TVA, cu finanțare 100% PNRR. 

Perioada de implementare a proiectului: 08.02.2023 – 08.02.2026. 

Codul proiectului: C10-I3-65. 

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planului Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.

 

”Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.