Orașul Solca, județul Suceava, în calitate de beneficiar, anunță începerea implementării proiectului ”ELABORARE DE PLANIFICARE URBANĂ ÎN FORMAT DIGITAL PENTRU ORAȘ SOLCA, JUDEȚ SUCEAVA – PUG SOLCA”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) al României, apelul de proiecte din COMPONENTA 10 – Fondul Local, PNRR/2022/C10/I.4 – Elaborarea/actualizarea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană. 

Obiectivul general al proiectului: Asigurarea cadrului pentru reformarea și digitalizarea instrumentelor de planificare teritorială și urbană la nivelul orașului Solca.

Obiectivul specific: Obiectivul acestei investiții este de a eficientiza procesul de autorizare a construcțiilor și de a oferi mai multă stabilitate și transparență investițiilor prin actualizarea în timp real a informațiilor privind mediul construit și de a crește accesul digital la documentele de amenajare a teritoriului și de urbanism. 

Contractul de finanțare a fost semnat în data de 16.12.2022, cu o durată de 36 de luni.

Valoarea totală a proiectului este de 609.233,35 lei inclusiv TVA, cu finanțare 100% PNRR. 

Perioada de implementare a proiectului: 16.12.2022 – 16.12.2025. 

Codul proiectului: C10-I4-579. 

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planului Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.

 

”Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.