Orașul Solca, județul Suceava, în calitate de beneficiar, anunță începerea implementării proiectului ”REABILITAREA ENERGETICĂ MODERATĂ A CĂMINULUI PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE SOLCA, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) al României, apelul de proiecte din COMPONENTA 10 – Fondul Local, PNRR/2022/C10/I.3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale. 

Obiectivul general al proiectului: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a orașului Solca prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonei. 

Obiectivul specific: Obiectivul acestei investiții este renovarea energetică moderată a clădirii publice, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local.

Contractul de finanțare a fost semnat în data de 08.02.2023, cu o durată de 40 de luni.

Valoarea totală a proiectului este de 6.327.825,64 lei inclusiv TVA, cu finanțare 100% PNRR. 

Perioada de implementare a proiectului: 08.02.2023 – 08.06.2026. 

Codul proiectului: C10-I3-783. 

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planului Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.

”Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.