Iulius Mall Suceava sărbătorește și în acest an Ziua Națională a României alături de clienții săi, prin evenimente care marchează semnificația datei de 1 decembrie.

Joi, 1 decembrie 2016, Iulius Mall sărbătorește Ziua Națională a României, prin muzică folclorică, dar și printr-un atelier de creație dedicat prichindeilor. De la ora 16:00, Asociația Culturală „Friedrich Schwartz” și Iulius Mall îi invită pe suceveni și nu numai să petreacă ziua de 1 decembrie în stil autentic românesc. Publicul prezent la etajul mall-ului va fi încântat cu un Concert de Varietăți Muzicale, susținut de Orchestra Ansamblului Folcloric „Rapsodia Bucovinei” și Grupul Vocal-Instrumental „Schwartz Band”. Vor cânta soliștii vocali Gheorghina Gușulei, Denisa Anechiței, Giulia Creangă, Denisa Creangă și Ana-Maria Cucoș, acompaniați de Ovidiu și Eduard Svart. Invitați speciali ai evenimentului sunt  interpreta de muzică populară Valentina Tipa-Lulciuc și profesor Cezar Mititiuc. Totodată, publicul va primi stegulețe, fiind modalitatea prin care Iulius Mall spune „La mulți ani, România!”.

Iulius Mall a pregătit și surprize pentru prichindei, invitându-i să descopere semnificația datei de 1 decembrie și simbolurile românești. De la ora 14:00, în zona magazinelor pentru copii, năzdrăvanii vor putea participa la ateliere de creație în ton cu această sărbătoare. Sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco, ștrengarii vor decora ulcioare și vor desena harta României. Seturile creative sunt oferite de Iulius Mall Suceva. Pentru munca lor, cei mici vor fi răsplătiți cu stegulețe tricolore, iar creațiile le vor fi oferite cadou.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.