În acest sfârşit de săptămână, Iulius Mall Suceava îi invită pe bucovineni şi nu numai să se bucure de evenimente speciale, care vor asigura distracţia întregii familii. Concert Pepe, festival al berii, demonstraţii de gastronomie italiană, expoziţie de automobile româneşti care au făcut istorie, târg handmade şi ateliere de gătit pentru copii sunt surprizele Iulius Mall Suceava, pentru un weekend relaxant de vacanţă.

De vineri până duminică, în perioada 22 – 24 august, Iulius Mall Suceava organizează Festivalul Berii, unde va concerta Pepe. Cei prezenţi se vor destinde savurând un pahar din licoarea preferată în sezonul cald, pe care o vor completa cu preparate la grătar. Pentru cei mici va fi amenajat un parc de distracţii, în timp ce iubitorii muzicii vor avea nenumărate motive de bucurie.

Vineri, de la ora 16.00, vor urca pe scenă Ansamblul Folcloric „Stejărelul” din Cajvana, Fanfara de la Stamate şi interpreta Adriana Bucevschi. Sâmbătă, de la ora 19.00, publicul va fi încântat cu momente de dans oferite de Bucovina Dance Studio şi Boomdance şi va aplauda vocea Ioanei Hrişcă. Invitatul special al serii este Pepe, care îi va face să danseze pe clienţii Iulius Mall, interpretând cele mai îndrăgite melodii latino din repertoriul său. Festivalul Berii continuă şi duminică, atunci când îşi vor demonstra talentul membrii Ansamblului Arcanu, elevii Liceului de Artă „Ciprian Porumbescu”, Fanfara de la Stamate, Formaţia Diamant, Fanfara din Calafindeşti, Alexandru Recolciuc şi Sorin Filip.

În aceeaşi perioadă, la parterul Iulius Mall Suceava se desfăşoară o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Bucovinenii cu imaginaţie îşi vor prezenta iscusinţa în a crea bijuterii, decoraţiuni, aranjamente şi obiecte unice, lucrate manual.

Sâmbătă, 23 august, între orele 10.00 – 14.00, nostalgicii au prilejul de a admira bijuteriile pe patru sau pe două roţi care fac parte din istoria ţării. Expoziţia „Fabricat în România” reuneşte aproximativ 30 de maşini, motociclete şi biciclete autohtone cu vechime, fiind organizată de Retromobil Club România, în parcarea Iulius Mall Suceava. Printre mărcile prezentate se numără Dacia, Aro, SR, Oltcit, Mobra, Carpaţi, TV şi Pegas. Cel mai vechi exponat este un autoturism Dacia 1300 din anul 1969, primul an de fabricaţie al acestui model. Cei pasionaţi vor fi impresionaţi de frumuseţea vehiculelor şi vor putea asculta poveştile spuse de colecţionari.

Tot sâmbătă, de la ora 12.00, clienţii Iulius Mall Suceava sunt invitaţi la „Cucina Italiana”, în food court. Iscusitul bucătar italian al Ristorante Casanova va oferi demonstraţii de gătit. Acesta va prepara reţete din gastronomia din Italia, iar delicioasele preparate vor putea fi degustate de pofticioşi. Spectacolul culinar va fi completat cu un concert live, susţinut de cvartetul Filarmonicii din Botoşani.

Duminică, 24 august, este timpul ca şi cei mici să se distreze. Prichindeii sunt aşteptaţi de la ora 13.00, în incinta Ristorante Casanova, să participe la cele mai interesante şi antrenante ateliere de gătit. Copiii vor desluşi tainele bucătăriei, învăţând să facă pizza. Micii bucătari vor combina ingrediente, vor folosi ustensile specifice şi se vor delecta cu savoarea preparatului realizat chiar de ei. Înscrierile la atelierul de gătit se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava, participarea fiind gratuită.

pepe Cucina Italian_IM SV_2014 Atelier de gatit_IM SV_2014

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.