Casa de Cultură a Studenților Suceava vă invită joi, 19 mai, de la ora 19:00 la un concert deosebit susținut de Orchestra Universității „George Enescu” Iași, sub bagheta dirijorului Alexandru Ianoș din Elveția.

concert simfonic

Spectacolul se va susține în sala Cinema Modern din Centrul Cultural Bucovina.

Cu lucrări ale unor compozitori celebri precum Antonio Vivaldi, Georg Friedrich Haendel și Wolfgang Amadeus Mozart, membrii Orchestrei Universității „George Enescu” Iași vor interpreta, cu măiestrie, operele sub bagheta dirijorului Alexandru Ianoș.

Violonistul și dirijorul Alexandru Ianoș este unul din cei mai cunoscuți dirijori români din Europa, având o vastă experiență, participări la festivaluri internaționale și recitaluri și turnee alături de orchestre de prestigiu din Europa.

A fost un membru al premiatului „Spohr Quartett”, iar ca solist a evoluat în numeroase festivaluri, printre care „Festival de musica romantic” din Barcelona, „Festival internațional de musica Ciudad de Ayamonte”, unde recitalul său al concertului de Beethoven la vioară în august 1989 a fost difuzat în direct la televiziunea spaniolă.

Evenimentul este organizat în cadrul festivalului „Zilele și Nopțile Studențești USV 2016”.

Intrarea la spectacol este liberă și se face pe bază de invitație.

Pentru rezervări puteți apela numărul de telefon 0752 092 606.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.