Grupul de inițiativă Asociația Civică Suceava Noastră propune un concurs de graffiti pe zidurile skatepark-ului din Suceava, scopul lor fiind acela de a da un aspect mai atrăgător skaterpark-ului de pe strada Universității.

Potrivit unui comunicat de presă, cele mai frumoase lucrări de graffiti realizate de către amatori vor fi premiate cu 500, 300 respectiv 200 de lei. Juriul va fi alcătuit din reprezentanți ai presei și artiști plastici.

Consilierul județean Dan Cușnir, unul dintre membrii acestui grup de inițiativă, a declarat că se urmărește transformarea imaginii triste, postindustriale a skatepark-ului, astfel încât acesta să arate așa cum și-l doresc skaterii, rollerii și bicicliștii, așa cum și-l doresc tinerii Sucevei.

Pentru ca participanții să aibă timp suficient pentru a-și pregăti lucrările, jurizarea și premierea va avea loc în perioada 16-21 septembrie 2014. Premierea va fi urmată de un Graffiti Party, la care atât amatorii de graffiti, cât și tinerii utilizatori ai skatepark-ului vor fi serviți cu răcoritoare, dulciuri și vor urmări demonstrații ale participanților diferitelor sporturi extreme.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.