Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava (CCS), aflată în coordonarea Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), lansează un nou concurs de proiecte, în cadrul căruia studenţii sunt invitaţi să trimită aplicaţii din domeniul cultural, artistic sau sportiv.

Această competiţie promovează proiectele care încurajează dezvoltarea personală şi profesională a studenţilor, implicarea civică, antreprenoriatul, precum și organizarea unor evenimente artistice.

În cadrul competiției din 2018 vor fi aprobate maxim 5 proiecte. Pentru implementare, fiecare proiect declarat selectat va primi finanțare în valoare maximă de 20.000 de lei. Proiectele se pot depune la sediul Casei de Cultură a Studenţilor din Suceava (Str. Zorilor nr. 6, et. 1) sau la adresa de e-mail: casastudentilorsv@gmail.com, în perioada 19 februarie-20 martie 2018. Ulterior, vor fi evaluate de către o comisie alcătuită din reprezentanţi ai CCS. Metodologia şi anexele pot fi descărcate de pe site-ul CCS: www.ccs-sv.ro .

Scopul principal al CCS este promovarea intereselor studenţilor Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și implicarea acestora în viața comunității locale și regionale, prin diverse activităţi educaționale și de voluntariat.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.