Mâine, 15 iulie 2015, între orele 10:00 şi 14:00, are loc proba scrisă a concursului de ocupare a posturilor/catedrelor vacante/rezervate. Numărul de candidaţi validaţi pentru susţinerea probei scrise este de 627. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Suceava.

Numărul de candidaţi înscrişi iniţial este de 671, însă 44 nu au fost validaţi, motivele nevalidării fiind fie neprezentarea la inspecţia specială la clasă/proba practică, fie obţinerea unei note sub 5 la inspecţia specială/proba practică.
Proba se desfăşoară în două centre de concurs:
– la Colegiul Tehnic “Petru Muşat” Suceava vor susţine concursul 225 de candidaţi înscrişi la 37 de specializări, cei mai mulţi candidaţi sunt la educaţie fizică (40) şi matematică (33);
– la Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Suceava susţin concursul 402 candidaţi înscrişi la: învăţământ primar, învăţământ preşcolar, limba română, limbi moderne şi materne, istorie şi geografie (cei mai mulţi candidaţi sunt la învăţământ primar – 110, limba română – 91 şi învăţământ preşcolar – 73).
Nu sunt înregistrate cazuri speciale.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului, iar media de repartizare se calculează astfel: [(nota obținută la proba scrisa)*3+(nota obținută la proba practică/inspecția specială la clasă)]/4.
Pentru angajarea pe perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului, iar media de repartizare se calculează astfel: [(nota obținută la proba scrisă)*3+(nota obținută la proba practică/inspecția specială la clasă)]/4.
Rezultatele iniţiale vor fi afişate în data de 20 iulie, iar eventualele contestaţii vor putea fi depuse în zilele de 20 şi 21 iulie, conform programului afişat la centrul de examen.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.